top of page
IMG_5165.JPG
Kleinschalig en bereikbaar

Hof ter Eizeringen bestaat uit tien afzonderlijke assistentiewoningen  op het gelijkvloers en 2 assistentie-appartementen (erkend door Agentschap Zorg en Gezondheid) in de dorpskern van Eizeringen in de gemeente Lennik. 

 

Alle leefruimten kijken uit op een ruime en groene binnentuin. Je woont heel rustig in een  groen kader, met vlakbij winkels en horecazaken.  Bovendien beschik je vlakbij over handige verbindingen met het openbaar vervoer.   De woningen, de tuin en de ontmoetingsruimte zijn allen volledig toegankelijk voor personen met een beperking. 

In onze visie gaat kwaliteitsvol en zelfstandig wonen hand in hand met een geborgen,

veilige en groene omkadering.

Overzicht van assistentiewoningen 
 
Alle woningen bestaan uit een aparte inkomhal, een leefruimte met open keuken, een badkamer met toilet en een aparte slaapkamer. De leefruimte met grote ramen zorgt voor veel licht en zicht op de groene omgeving. De goede isolatie en zonnewering zorgen voor een aangename temperatuur.
Hof te Eizeringen beschikt ook over een gezellige gemeenschappelijke ruimte, waar je samen met de andere bewoners een glas kan drinken of de familie ontvangen voor een feestje.
Woning 1: 52 m2
Woning 2 en 5: 50 m2
Woning 3-4: 48 m2,
Woning 6-10: 49 m2,

 

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

 

De assistentiewoningen en de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte beantwoorden aan alle normen van toegankelijkheid voor personen met een handicap. 

Alle deuren en doorgangen hebben een vrije nettobreedtte van 90 cm. Alle sanitaire installaties zijn voorzien op het gebruik van een rolstoel. Er bevinden zich nergens drempels of trappen.

De veilige en brede paden laten toe dat u zich via de tuin vlot kan verplaatsen naar de ontmoetingsruimte en de andere woningen.

bottom of page